Bărbatul de 67 de ani care a încercat ieri să răpească o fetiţă de 7 ani, în Sibiu, va fi cercetat în libertate

Bărbatul de 67 de ani din Sibiu, care a încercat ieri să răpească o fată de 7 ani, de pe o stradă din oraș, va fi cercetat în libertate, scrie oradesibiu.ro.

El fusese imobilizat de poliţiştii care treceau pe strada Lungă, unde a avut loc agresiunea,

Bărbatul a fost dus la sediul IPJ, unde a fost audiat, iar apoi a fost prezentat unui procuror de la Parchetul Judecătoriei Sibiu. Procurorul nu a formulat cerere de arestare preventivă pentru bărbat şi a decis că acesta poate fi cercetat în libertate pentru agresiune sexuală și loviri și alte violențe.

 

Reprezentanții Poliției Sibiu au transmis, marți, că bărbatul de 67 de ani este cercetat penal pentru agresiune sexuală și lovire sau alte violențe, după ce a mângâiat o fată de 7 ani și apoi a încercat să o răpească de pe stradă.

„În timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobișnuit față de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului și a feței, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei și amenințările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză și martori”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Surse judiciare au declarat că în momentul în care bărbatul a agresat-o pe copilă, aceasta aștepta, împreună cu sora ei, să vină mama de la cumpărături.