Flori, românca de 14 ani din Spania care a uimit juriul şi publicul de la Vocea Spaniei Junior

Flori Alexandra Cuţitaru, care afirmă că lucrează din greu pentru a-şi atinge ţelul pe care îl are în mintea ei, încă nu a ajuns să îşi vadă visul împlinit, însă a reuşit să uimească juraţii şi publicul şi de-a dreptul să-l îngenuncheze pe Antonio Orozco, în echipa căruia a ajuns după cele şase sesiuni de „audiţii pe nevăzute” din cadrul celei de-a patra ediţii a celebrului show de televiziune difuzat de canalul spaniol Tele5.

Meritul acestei adolescente, originară din comuna Bistreţ (jud. Dolj),  este cu atât mai mare cu cât a ales pentru concurs o melodie grea: „Stone Cold” a lui Demi Lovato.

Nu are decât 5 ani în Spania, însă stăpâneşte limba spaniolă la perfecţie, iar maturitatea ei se observă din felul în care vorbeşte despre viaţă şi despre părinţii ei, pe care îi apreciază pentru faptul că muncesc şi se sacrifică pentru ca ea să poată deveni într-o zi o cântăreaţă cunoscută. Flori mărturiseşte că lacrimile mamei ei o fac să muncească cu şi mai multă ardoare la împlinirea acestui vis frumos. „Ea îmi dă forţa necesară să merg mai departe”, spune tânăra româncă mândră de mama ei.