O femeie care a primit zahăr brun în loc de droguri, a sunat la poliţie să reclame înşelătoria

O femeie din Irlanda de Nord a sunat poliţia pentru a reclama faptul că a fost înşelată, după ce traficantul de droguri pe care îl plătise pentru cocaină, i-a adus de fapt zahăr brun.

Potrivit serviciului de poliție din Irlanda de Nord (PSNI), Craigavon, o femeie i-a telefonat și le-a spus pur şi simplu că a fost păcălită. Când aceştia au cerut mai multe informaţii ea a adăugat:  „Am plătit peste 200 de lire sterline și am obținut în schimb zahăr brun”.

În schimbul a ce, s-ar putea să vă întrebaţi. Ei bine, cocaină.

PSNI a împărtășit pe Facebook o conversaţie titrată între femeie şi un dispecer, afirmând că nu, postarea nu era o glumă, ci un apel real, legitim.

„Bizar, nu au vrut să ofere însă o declarație! A fost ciudat”, au adăugat oamenii legii.

Chiar dacă situaţia tragi-comică şi totuşi bizară putea să se încheie cu sancţiuni grave, inclusiv închisoare, un purtător de cuvânt al PSNI a declarat în presă: „Poliția a vorbit cu femeia în legătură cu această problemă. I-au fost oferite sfaturi și îndrumări corespunzătoare”.

Firește, internauţii nu s-au lăsat mult aşteptaţi şi au lăsat sute de comentarii la postare, în care au glumit, au făcut haz de necaz sau chiar s-au oferit să ajute femeia.

„Unde vom ajunge, dacă nu mai putem avea încredere nici în traficantul nostru de droguri?” a glumit o persoană.

„Eu am rămas fără zahăr brun, iar cel alb nu are acelaşi gust în cafeaua mea. Puteţi să-mi daţi numărul ei? Putem face o afacere” a adăugat ironic altul.

Poliţiştii au postat ulterior un mesaj prin care îndeamnă oamenii să fie mai atenţi, mai ales că traficanţii pot da şi ei „ţeapă”, conform LadBible.

„Am spus şi vom mai spune, traficanţii nu au nicio grijă, le pasă doar de căptuşirea propriilor buzunare cu bani. Nu este tocmai genul de situaţie cu care ne-am dori să ne confruntăm, dar ştim cu toţii cum stă treaba. Şi traficanţii de droguri te pot păcăli.”