Video – Femeia care o imita perfect pe VEORICA :)

Irena Boclincă, o actriţă din Republica Moldova, a imitat-o perfect pe Viorica Dăncilă, stârnind hohote de râs în prima ediţie „iUmor“ a noului sezon.

Înainte de se prezenta în faţa juriului iUmor, actriţa a dorit să afle cât de credibilă este în rolul său şi şi-a testat  „autenticitatea“ în Piaţa Obor din Bucureşti, unde rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor.

Oamenii au oprit-o la fiecare tarabă pentru a o saluta sau pentru a-i cere părerea despre mersul agriculturii. Iar pe scena iUmor a făcut senzaţie, stârnind hohote de râs cu discursul său în care a discutat problemele sensibile ale României şi a dezminţit unele zvonuri răutăcioase.

Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo au fost impresionaţi nu doar de discursul foarte amuzant gândit de concurentă, ci şi de cât de bine o imită pe Viorica Dăncilă. „Cum ar fi să câştige Viorica Dăncilă iUmor?“, a întrebat amuzat Mihai Bendeac. „Am venit pentru că e o emisiune cultural-educativă“, şi-a motivat actriţa Irena Boclincă prezenţa la iUmor, făcând aluzie la celebrele gafe ale premierului României.

Mai mult decât atât, sosia Vioricăi Dancilă a negociat intrarea în politică a membrilor juriului iUmor, fiecare primind funcţii surprinzătoare.