VIDEO Polițiști locali din Iași, surprinși când dezumflă roțile bicicletei unui tânăr / Purtător de cuvânt: Au recurs la metode de care noi ne detașăm

​Doi polițiști locali din Iași i-au dezumflat roțile de la bicicletă unui tânăr care ar fi făcut acrobații într-o zonă pietonală din oraș. Potrivit unui video postat pe Facebook, unul dintre ei se aude spunând că nu sunt „regulamentare”

„Nu e normal. Colegii noștri au recurs la metode de care noi ne detașăm. Nu trebuia să recurgă la un altfel de gest, dar probabil au văzut că măsurile anterioare nu au finalitate si au crezut că în acest mod pot rezolva situația”, declarat Nicoleta Deciu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Iași. Ea a precizt că va fi demarată o cercetare disciplinară, în funcție de care se va stabili dacă polițiștii vor fi sau nu sancționați.

Poliţiştii locali din Iaşi dezumflă roţile bicicletelor din oraş! 🚳#VIDEO"Nu sunt regulamentare""Înţeleg, veniţi, staţi de vorbă, dar nu….", spune unul dintre agenţi, în timp ce scoate vintilul de la o roată. "Dar dacă nu sunt regulamentare, nu aveţi voie să circulaţi."Imaginile au fost filmate pe 4 august.

Publicată de Info Trafic 24 pe Miercuri, 7 august 2019