Video – ROMÂNUL CARE SCHIMBĂ DESTINELE CELOR AMĂRÂȚI. A CONSTRUIT 24 DE CASE NOI!

Considerat un inger al copiilor sarmani, de patru ani, ieseanul Bogdan Tanasa schimba vietile familiilor aflate in situatii disperate.

Cele mai recente cazuri sunt doua familii din localitatea vasluiana Puscasi, ale caror povesti au facut inconjurul tarii.

In urma cu 4 ani, un tanar din Iasi avea sa initieze un proiect umanitar unic in tara, care in timp a reusit sa mobilizeze mase impresionante si sa schimbe destine ce pareau a fi condamnate definitiv la saracie si chin.

In varsta de 43 de ani, Bogdan Tanasa ofera Romaniei o lectie impresionanta. De solidaritate, de efort sustinut, de eficienta, de intelepciune. ”Casa Share, schimba vieti”, este proiectul prin care Bogdan Tanasa chiar schimba vieti si o face intr-o permanenta lupta cu timpul, relateaza stiriactuale.net.

Cazul Roxanei, ”fetita cu piureul”, si al barbatului fara picioare care traia intr-o casa ce arata precum un grajd sunt ultimele povesti pe care coordonatorul proiectului Casa Share le-a scos la lumina.

In mai putin de doua luni, Roxana, fetita de 9 ani, care mergea flamanda la scoala si visa la carne cu piure si biscuiti, avea sa fie transformata dintr-o cenusareasa intr-o adevarata printesa. Cu casa noua, cu camere frumos mobilate, cu bucatarie si baie complet echipate, conditii la care pana in noiembrie familia Roxanei nici nu indraznea sa spere.

Alte multe cazuri au fost rezolvate, vedeti mai multe in clipul ce urmeaza