Vloggerul care a instigat la violențe împotriva minorelor prezintă scuze: Sunt de 6 ani cu o fată, niciodată nu am ridicat mâna la ea

Vlogger-ul Alexandru Bălan, cunoscut pe YouTube sub numele de „Colo”, este anchetat de Poliția Capitalei pentru fapte de instigare la violarea minorelor. El a povestit într-un live pe YouTube o experienţă personală, în care era implicată o fată de 16 ani. Pe 1 iunie, Bălan a postat un clip numit „Îmi cer scuze!”, în care îşi explică gestul şi spune că regretă situația.

Alexandru Bălan a postat luni seară, pe canalul său de YouTube, un videoclip intitulat „Îmi cer scuze!”. Acesta şi-a exprimat regretul pentru situaţia neplăcută creată şi a explicat contextul în care a făcut afirmaţiile incriminatorii.

„Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire”, a spus „Colo”

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a adăugat că respectă femeile şi că nu este agresiv nici cu iubita sa, de asemenea vlogger, alături de care trăieşte de 6 ani.

„Vă spun sincer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din această lume. Credeţi-mă că sunt cu o fată de 6 ani de zile. Este iubita mea, o iubesc ca pe ochii din cap şi niciodată nu am ridicat mâna la ea. Nu sunt de acord cu violenţa faţă de femei. Nu aş fi vrut niciodată să jignesc, în mod oficial, pe cineva. Chiar şi neoficial”, a mai spus el.

Aici este filmarea care il incrimineaza

Vreți să vedeți profilul unui PEDOFIL ❓Am ascultat 4minute45 de oroare de la acest…numiți-l voi după ce ascultați ❗️Caracterizați-l după cele 5 minute în care ne spune chestii de genu : „Coae, astea la 13-14 ani se fut N-ai cum să nu te abții să nu le fuți Futeam toate copilele de 14-15 ani. Ce pedofil coae, o vezi la 15 ani și o iei cu mama împreună cum să nu o futi pe aia de 14-15 ani, aia merită violată, cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici cine-i tăticul tău, să-i dai cupicioare, să-i dai cu palme, cu capu de pereți, s-o ții cu piciorul pe față…”Pe numele lui Alexandru Bălan, se vede influencer vlogger, whatever…eu îl văd un pericol pentru societate❗️Are un număr de persoane care-l urmăresc…gândiți-vă că 1 bărbat, nu 2, nu 100, nu 1000…. face ceea ce spune el în filmare ca urmare a acestui „mesaj” … atât, unul care să facă asta ❗️Ce ar trebui să se-ntâmple cu acest vlogger care transmite astfel de mesaje❓#tudorestischimbarea 💡 https://tudorestischimbarea.ro

Publicată de Tudor – Tim Ionescu pe Marţi, 2 iunie 2020

Bărbatul susţine că la momentul filmării acelui clip nu avea „cea mai bună gândire, cea mai bună mentalitate”. A adăugat că nu avea un număr atât de mare de abonaţi şi nu ştia că se adresează „unui public atât de mare şi atât de fraged”. Era un „show de entertainment”.

„Acum conştientizez toate aceste lucruri”, a adăugat vloggerul.

În încheiere, el a anunţat că are nevoie de o pauză şi că intenţionează să schimbe conţinutul de pe canalul său.

Poliţia Capitalei a deschis o anchetă după ce vlogger-ul Alexandru Bălan, cunoscut în spaţiul online sub numele de Colo, a instigat la violarea minorelor, după ce a povestit o experienţă personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

„În urmă informaţiilor apărute în media, cu privire la anumite declaraţii ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a demarat verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept”, a precizat luni Poliţia Capitalei.

Verificările au început după ce tânărul a afirmat, într-un videoclip postat pe YouTube, cu referire la adolescente, că unele dintre ele merită „să le dai cu palmele, să le ţii cu capul de pereţi, să le pui piciorul pe faţă”.

„Colo” are peste 850.000 de abonați pe canalul său de YouTube.